Wednesday, August 16, 2006

Az elmúlt pár napról egy rövid összefoglaló

Az utóbbi pár napot azzal a családdal töltöttük, akikkel kb 4 éve nyaraltunk együtt Egerben. Kirándultunk a környéken és nagyon jól éreztük magunkat. Most hogy elmentek olyan csendes lett a ház, s ez szinte már bántó a fülemnek, mely a gyermekzsivajhoz szokott. Összesen az öcsémmel együtt hatan voltunk gyerekek. A Dávid, a Bianka, a Balázs meg a Gábor, aki mellesleg 2 éves mindössze. Szóval nagyon jó volt ez a pár nap, sőt, beismerem egy kicsit belehabarodtam a Dávidba, aki velem egy idős, 2 hónappal fiatalabb nálam. Na de ez nem tabutéma annyira, szóval erről ennyit. A Gáborral nagyon sokat játszottunk és vittük a karunkba, meg olyan édes volt, amikor elaludt. Amúgy ők Mosonmagyaróváron laknak. Simogattunk őzet, strandoltunk, grilleztünk szóval egy csomó jó dolgot csináltunk. Sajnálom, hogy elmentek, de ma jön a Beu, hétvégén megyek a Lillához, jövő héten meg ő jön hozzánk, úgyhogy elég zsúfolt lesz ez a pár nap.

Thursday, August 03, 2006

Álmaim...

Minden embernek éjjel, amikor alszik, minden órában 5 percig furcsa és sok esetben kusza látomások születnek a fejében, amiket álmoknak nevezünk. Ritkán emlékszünk rájuk, én viszon az utóbbi néhány hétben 3-ra is emlékeztem. Úgy gondoltam megosztom ezeket az olvasókkal.
Első ilyen kusza álmom a Lilláról és a Gergőről szól (Beunak üzenem, hogy ők járnak, és nem a Hegedűs Gergőről van szó). Egy igen zavaros és Lillás durcizás volt benne, amíg én ki nem békítettem a fent említett illetőket. Majd bejött a képbe általam nagyon szeretett (:@) keresztapám, aki mindenféle boszorkányos trükkökkel köröket rajzolt az égre, ami olyan volt, mintha az égbolt meggyulladt volna kör alakban. Tudom, kissé beteges, de megvan drága jó és szeretett keresztapámról a véleményem, amit most nem írok le ide, mert nem káromkodok a blogomban.
A második álmom a Beuról szólt, aki szintén a legjobb barátnőm. Egy esküvőn voltunk, ahol a Beu beleszeretett a vőlegénybe, aki az oltár előtt hagyta faképnél a menyasszonyát, a Beuért. Kicsit nyálas csöpögős, de az ember nem határozhatja meg az álmait. De mind ez semmi a harmadikhoz képest.
AZ ÖRDÖG SZERETŐJE VOLTAM!!!!!! Na ehhez mit szóltok? Ez egy kicsit komprikáltabb és összetettebb volt, ugyanis a Karib-tenger kalózai 2-ből jött egy csomó részlet, amit előző nap néztem meg, és ajánlom mindenkinek, hogy aki mozi közelében jár NÉZZE MEG, mert nagyon jó. Szóval az álmomhoz visszatérve: ezt legalább meg tudom magyarázni. A filmben szerepel az alvilág ura, de nem úgy, mint az ördög. És félig meddig olyan voltam, mint a filmben Elizabeth, mert meg akartam menteni a szerelmemet, aki persze Will Turner volt. És lehetőségem is nyílt volna erre, mert ha letelt az egyév, lehetett volna 3 kívánságom. És ami a legfurcsább volt az egészben: a Rita és a Mati voltak az ördög feleségei.
Inkább nem fárasztok tovább senkit az álmaimmal, mert szerintem mindenki kiakadt, aki ezeket a sorokat olvasta.